16 de junio de 2011

Contra el garrafón.

Si eres un amante do bo producto no pierdas la ocasión, dejate de ir a la playa con viento oeste y aprovecha que la guinda está en temporada.

Foto: Materia prima.


Añádele un poquito de caña de holanda que recibe este nombre porque los holandeses eran los mayores comerciantes de aguardientes del mundo. Se trata de aguardiente puro de vino rectificado para su consumo por debajo de los 70 graditos.

Foto: Mais vale que sobre.


Las proporciones y medidas siempre las decidirá la abuela.

Foto: Ingredientes, sin perejil Argui, sin perejil.



Foto: Destilería Casal dos Ovos, traballo en familia sinónimo de calidade.

4 comentarios:

Unknown dijo...

Autenticos Locales.....Apertas

Anónimo dijo...

Dalle caña!!! Moita holandesa e pouca guinda vexo eu eh! Vaia equipo gastas, e mellor có meu do mosto! Moito sabes, ti sacando as fotos... xa sei xa sei, conozo conozo!

asesese dijo...

asesesese moi ben moi ben...moito che apreciei a romana asesesese botadelle o voso aturuxo e k saia boa!

Poseído dijo...

Teño pendiente a cata da jinda Casal dos Ovos, receita tradicional...